caqcqcqc

Bestel uw schoolfoto online bij ons

Meestal heeft ieder kind jaarlijks een nieuwe schoolfoto nodig. Voor bijvoorbeeld een schoolpas of voor een gezamenlijke klassenfoto. Wanneer uw school nieuwe schoolfoto’s nodig heeft, bent u bij ’t Zuiden aan het juiste adres. ’t Zuiden is een ervaren fotografiebedrijf, gespecialiseerd in schoolfotografie. Met ruim 30 jaar ervaring, kunnen wij u helpen bij prachtige nieuwe schoolfoto’s. Wij werken uiterst met ervaren fotografen welke de perfecte schoolfoto’s kunnen leveren. Wilt u geen traditionele schoolfoto’s, maar een creatieve en unieke nieuwe schoolfoto? Dan is ’t Zuiden dé schoolfotograaf die u zoekt!

Originele schoolfoto

Onze schoolfoto’s zijn origineel en vernieuwend. ’t Zuiden staat bekend om de unieke schoolfotografie. Wij vinden het belangrijk om geen traditionele schoolfoto’s te leveren, maar juist originele schoolfoto’s. U kunt bij ons daarom altijd kiezen uit verschillende achtergronden, om zo een unieke schoolfoto te creëren. Bij ons krijgt u altijd creatieve foto’s met een frisse uitstraling. Onze goede en ervaren fotografen maken mooie en échte foto’s: op onze foto’s zie je de kinderen die ze in het dagelijks leven zijn. Foto’s die hun geld waard zijn. Een schoolfoto is een blijvende herinnering en des te leuker is het om hier een uniek exemplaar van te maken. Wij luisteren naar de wensen van zowel de school als de ouders. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief en prachtig resultaat. Een nieuwe schoolfoto om trots op te zijn!

‘t Zuiden maakt niet alleen sprankelende portretfoto’s maar, op verzoek, ook vrijere opnames en foto’s die net weer even anders zijn.

Digitaal (na)bestellen

Bij ’t Zuiden hoeft u niet voor een bepaalde deadline de schoolfoto’s van uw kind(eren) besteld te hebben. Bestel uw schoolfoto online bij ons wanneer u maar wilt! U kunt uw foto’s digitaal bestellen, dan drukken wij ze af in ons eigen fotolab. Bestellen gaat rechtstreeks bij ons als schoolfotograaf, dus er zit geen school meer tussen.

Uniek bij ons is dat alle foto’s ook nabesteld kunnen worden. Erg fijn wanneer ouders later in het jaar toch besluiten om de foto’s of producten aan te schaffen. U kunt foto’s laten afdrukken op tassen, sleutelhangers, muismatten, t-shirts, fotopuzzels, mokken, canvasdoeken, bekers, sieraden, hout en op een print-to-plate. Zo is een schoolfoto een leuke en tastbare herinnering!

Bestel uw schoolfoto’s online

Bestel uw schoolfoto’s vandaag nog online bij ’t Zuiden. Heeft u kind reeds een fotoshoot gehad op school van ’t Zuiden? Dan ontvangt u een unieke inlogcode om de foto’s van uw kind te kunnen bekijken. Alleen u kunt deze foto’s inzien. Dit werkt ideaal, want u kunt direct verschillende achtergronden uitproberen of de foto op diverse producten laten afdrukken. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier als u vragen heeft, meer informatie wilt of een schoolfotograaf wilt boeken.

Maak een afspraak

Waarom ‘t Zuiden?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Aantrekkelijke pakketprijzen
  • Service

Vragen? Neem vrijblijvend contact op: