caqcqcqc

Nieuwe schoolfoto laten maken?

Is het weer zover? Is het weer tijd om een nieuwe schoolfoto in te plannen voor de hele school? Als u wilt dat de schoolfoto’s eens echt uniek zijn en wat frisser en moderner zijn dan u gewend bent, dan is schoolfotografie van ’t Zuiden een goed idee. Schoolfoto’s moeten leuk zijn, ook voor de school. ’t Zuiden biedt u schoolfotografie nieuwe stijl. Op deze manier fotograferen we de kinderen zoals in een fotostudio. U kunt kiezen voor verschillende achtergronden en poses. Uiteraard komen we vooraf langs om kennis te maken en de school te bekijken.

Onze werkwijze

Als alle wensen van de school besproken zijn, zullen wij de beschikbaar gestelde ruimte inrichten als een professionele, prettige fotostudio. Niet simpelweg één scherm, maar een mooie complete fotostudio voor een kwalitatieve fotoshoot met de kinderen. We fotograferen de leerlingen groep voor groep. Naast de individuele portretten, verzorgen we op dezelfde dag ook de broer-zus foto’s en de groeps- en teamfoto’s. Dit doen we allemaal in een zeer ontspannen sfeer, wat u zeker terug gaat zien op de foto’s! Kinderen moet je vooral kinderen laten zijn, daar krijg je de leukste kinderfoto’s van. Voor de kinderen die op de fotoshoot dag niet aanwezig waren, kunnen we later nog een keer terug komen voor een tweede sessie.

Indien gewenst laten we alle kinderen fotograferen voor een greenscreen, zodat ouders en kinderen online zelf een achtergrond voor de foto kunnen kiezen. Dit is uniek aan onze schoolfotografie en het zorgt ervoor dat het écht in alle opzichten een unieke en nieuwe soort schoolfoto wordt. Ouders krijgt van ons een unieke inlogcode om bij de foto’s van hun kind(eren) te komen. Voordeel: zelfs na lange tijd kunnen deze foto’s nog besteld worden!

Waarom kiezen voor ‘t Zuiden

’t Zuiden onderscheid zich qua fotografiestijl en schoolfotografie-aanpak goed van andere schoolfotografen. Hieronder staan de voordelen van ’t Zuiden nog even op een rijtje:

  • Karaktervolle en eigentijdse fotografie
  • Ruime keuze in achtergronden en thema’s
  • Geen bestelverplichting of minimale afname
  • Ouders/verzorgers kunnen direct online nabestellen, geen extra werk (voor de school)
  • Keuze uit diverse formaten afdrukken, maar ook leuke foto-fun producten voor ouders en school
  • We maken foto’s op een prettige, vernieuwende en ongedwongen manier

Toe aan een nieuwe schoolfoto?

Zijn uw schoolkinderen toe aan een nieuwe schoolfoto? Of wilt u graag meer informatie over ons als schoolfotograaf? Vul dan ons contactformulier op de website in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U mag natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij kijken uit naar een positieve samenwerking en een prachtige nieuwe schoolfoto voor alle kinderen!

Maak een afspraak

Waarom ‘t Zuiden?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Aantrekkelijke pakketprijzen
  • Service

Vragen? Neem vrijblijvend contact op: