caqcqcqc

BASISSCHOOL

Het maken van schoolfoto’s op de basisschool is ieder jaar weer een spannende gebeurtenis. Heeft u die standaard foto’s nu wel een keer gezien en wilt u eens wat anders? ’t Zuiden is de fotograaf voor de basisschool die u zoekt. Wij werken met verschillende achtergronden. U kunt kiezen uit een mooie sloophouten achtergrond, een whitewash plankenachtergrond, een naturel steigerhoutenachtergrond, een betonlook achtergrond of indien gewenst een effen witte, grijze of gekleurde achtergrond. Ons team van gespecialiseerde schoolfotografen werken met professionele apparatuur. Bent u enthousiast en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar onze superscherpe prijzen en promo’s!

Schoolfotografie plannen met plezier

Wij snappen dat de taken van leerkrachten met de dag groeien. Roosters zijn volgepland, leraren hebben ideeën, ouders uit de ouderraad ook. Hoe gaat dit georganiseerd worden? ’t Zuiden Schoolfotografie staat voor u klaar. De sleutel van goede schoolfotografie is plannen. In samenwerking met jullie maken we een goede planning die aan alle wensen voldoet. Vele wensen kunnen wij uitvoeren, samen met u zorgen we voor een succesvolle planning en leuke en bovendien mooie foto’s.

Fotograaf basisschool

Bij ons staat kwaliteit boven alles. Dat klinkt logisch en dat is het ook wel. Om de beste kwaliteit te garanderen gebruiken we hoogwaardige apparatuur. Onze professionele studio nemen we mee op locatie om een echte fotostudio te creëren. We zorgen voor de ideale belichting en goede foto’s. Onze fotografen zijn het gewend om in verschillende situaties te werken en altijd dezelfde kwaliteit te leveren.

Meer over basisschool fotograaf ’t Zuiden

Ons bedrijf zijn we begonnen met een passie voor schoolfotografie. Vandaag de dag hebben we al meer dan 30 jaar ervaring en zijn we gespecialiseerd in schoolfotografie. Ons team bestaat enkel uit ervaren fotografen die het beste resultaat leveren. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij luisteren goed naar de wensen van de school of ouders. De schoolfoto wordt bijvoorbeeld al een stuk persoonlijker doordat er gekozen kan worden uit verschillende achtergronden. Wanneer u graag unieke schoolfoto’s wilt met een frisse uitstraling, bent u bij ’t Zuiden aan het juiste adres.

Maak direct een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die onze fotograaf voor uw basisschool te bieden heeft? Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Het is ook mogelijk geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en stralende schoolfotografie!

Er zijn ook andere mogelijkheden beschikbaar.

Een kennismakings-foto en afscheidsfoto van de hele school!

NIEUW    AL EEN FOTOPAKKET   VOOR  € 6,00

Basis pakket

Setprijs vanaf

7.5

 • - 1 x Portretfoto 13x18 cm
  - 2 x Portretfoto's 6x9 cm
  + 8 Portretfoto's 3x4 cm
  - 1x Groepsfoto 15x20 cm

Contact

(vraag naar onze voorwaarden)

Basispakket Extra

Setprijs vanaf

8

 • - 1 x Portretfoto 13x18 cm
  - 2 x Portretfoto's 6x9 cm
  + 8 Portretfoto's 3x4 cm
  - 1x Broer + zus 13x18 cm
  - 1x Groepsfoto 15x20 cm

Contact

(vraag naar onze voorwaarden)

Basispakket plus

Setprijs vanaf

8.5

 • - 1 x Portretfoto 13x18 cm
  - 2 x Portretfoto's 6x9 cm
  + 8 Portretfoto's 3x4 cm
  - 1x Broer + zus 15x20 cm
  - 1x Groepsfoto 15x20 cm
  - 1x Luxe mappen of digitale portrettenkaart

Contact

(vraag naar onze voorwaarden)

ACTIEPAKKET INCLUSIEF GRATIS GROEPSFOTO

Setprijs vanaf

6

 • 1 PORTRET 13X18
  1 COMBINATIEVEL
  1 GROEPSFOTO GRATIS

Contact

(vraag naar onze voorwaarden)