caqcqcqc

KINDEROPVANG

Goede foto’s van kinderen in hun eerste levensjaar zijn waardevol. Deze foto’s zijn nog leuker als een kind zichzelf kan zijn op de foto en op spelende wijze vastgelegd wordt. Het fotograferen van de allerkleinsten is altijd weer ’n bijzondere uitdaging. Omdat peuterspeelzalen en kinderdagverblijven vaak te maken hebben met wisselende groepen, kunnen we fotosessies eventueel ook over verschillende dagdelen spreiden. Wilt u weleens wat anders dan de standaard schoolfotografie?

‘t Zuiden Schoolfotografie werkt met diverse achtergronden, hierbij is het mogelijk te kiezen voor bijvoorbeeld een mooie sloophouten achtergrond, een whitewash plankenachtergrond, een naturel steigerhoutenachtergrond, een betonlook achtergrond of indien gewenst een effen witte, grijze of gekleurde achtergrond. Wij zijn een team van gespecialiseerde schoolfotografen en werken met professionele apparatuur. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar onze superscherpe prijzen en promo’s!

Schoolfoto’s van de hoogste kwaliteit

Wij nemen onze professionele studio mee naar uw kinderdagverblijf. Zo zorgen we voor de ideale belichting van hoge kwaliteit. Wij hebben een passie voor fotografie en zijn inmiddels meer dan 30 jaar gespecialiseerd in schoolfotografie, maar dan net even anders. ’t Zuiden maakt creatieve foto’s met een frisse uitstraling. Geen standaard achtergronden dus. De wensen van de school en ouders komen we graag tegemoet. We hebben daarom een scala van mogelijkheden om de kinderen op de schoolfoto te zetten.

Foto’s en meer

U kunt bij ’t Zuiden terecht voor verschillende soorten schoolfotografie. Voorbeelden zijn jaarboekfoto’s, teamfoto’s, klassenfoto’s, portretfoto’s en groepfoto’s. Alle foto’s zijn digitaal te bestellen. Ouders ontvangen een inlogcode waarmee ze foto’s uit kunnen kiezen en bestellen. Als school heeft u er op deze manier geen omkijken meer naar. Daarnaast is een groot voordeel dat alle foto’s nabesteld kunnen worden. Ideaal als ouders nog wat meer foto’s willen hebben. De foto’s kunnen op meerdere producten worden afgedrukt. Wat dacht u van fotopuzzels, sleutelhangers, T-shirts, mokken, muismatten, canvasdoeken, bekers, hout, tassen, sieraden en print-to-plate. Een foto is zo niet alleen praktisch, maar ook een tastbare en leuke herinnering van uw kind.

Neem contact met ons op

’t Zuiden biedt ook de mogelijkheid om uw eigen achtergrond te kiezen. Deze fotografie vindt plaats met een greenscreen. Via speciale software is het mogelijk deze achtergrond naar eigen keuze te vervangen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden. Wilt u meer informatie over deze nieuwe manier van schoolfotografie, dan kunt u ons op onderstaand adres bellen of mailen. Enthousiast? Maak direct een afspraak met onze schoolfotograaf voor uw kinderdagverblijf. Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken?
Wilt u meer informatie over deze nieuwe manier van schoolfotografie, dan kunt u ons op onderstaand adres bellen of mailen.

Pakketten

Het pakket bestaat uit 5 vel maar andere combinaties zijn ook mogelijk.

een sleutelhanger is ook leuk  incl. foto

                      pasfoto_sleutelhanger__34348_zoom

 

Basis Pakket

Setprijs vanaf

12

  • - 2x Portretfoto 13x18 cm
    - 2x Portretfoto's 6x9 cm
    + 8 Portretfoto's 3x4 cm
    - 2x Portretfoto's 9x13 cm
    - 1x Groepsfoto 15x20 cm

Contact

(vraag naar onze voorwaarden)