caqcqcqc

Op zoek naar school fotografie?

Bent u eigenlijk wel klaar met die standaard schoolfoto’s en verwacht u dat u zelf en andere ouders niet meer van plan zijn ze te kopen? Dan bent u toe aan een moderne versie van de schoolfoto. ’t Zuiden doet enkel aan moderne en creatieve school fotografie. Wij werken met diverse achtergronden waar u zelf uit mag kiezen. Denk aan frisse en hippe achtergronden, zoals een mooie sloophouten achtergrond, een whitewash plankenachtergrond, een naturel steigerhoutenachtergrond, een betonlook achtergrond of indien gewenst een effen witte, grijze of gekleurde achtergrond. Wij zijn een team van gespecialiseerde schoolfotografen en werken met professionele apparatuur. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar onze superscherpe prijzen en promo’s!

Fotostudio kwaliteit

’t Zuiden is een ware specialist in school fotografie. Met ruim 30 jaar ervaring hebben we ons ontwikkeld tot een echte moderne schoolfotograaf van deze tijd. We zijn met onze achtergronden en settings meegegroeid met de mogelijkheden van deze tijd. Naar onze mening hoeft een schoolfoto niet meer statig te zijn voor een vage achtergrond. Wij zien de schoolfoto liever als een kans om een mooie en unieke foto van de kinderen te maken in een professionele fotostudio setting.

School fotografie voor iedereen

Lijkt het u wat om moderne en creatieve schoolfoto’s te laten maken van iedereen? Als er nog naar een schoolfotograaf wordt gezocht, dan heeft u nu uw schoolfotograaf gevonden! Wij doen school fotografie voor:

Wanneer u graag unieke school fotografie wilt met een frisse uitstraling, bent u bij ’t Zuiden aan het juiste adres. Uiteraard werken wij alleen met ervaren fotografen om zo het beste resultaat te kunnen leveren. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk, daarom luisteren wij ook altijd naar de wensen van de school of de ouders. School fotografie waar wij een ruime ervaring mee hebben, zijn jaarboek foto’s, teamfoto’s, schoolpasfoto’s, klassenfoto’s, portretfoto’s en groepsfoto’s.

Neem direct contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden binnen onze school fotografie? Wilt u ons graag boeken als schoolfotograaf? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en stralende school fotografie van uw kinderen zoals u dat nog nooit hebt gezien bij een schoolfotograaf!

Maak een afspraak

Waarom ‘t Zuiden?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Aantrekkelijke pakketprijzen
  • Service

Vragen? Neem vrijblijvend contact op: