caqcqcqc

Nieuwe schoolfoto nodig?

Meestal heeft ieder kind jaarlijks een nieuwe schoolfoto nodig. Voor bijvoorbeeld een schoolpas of voor een gezamenlijke klassenfoto. Wanneer uw school nieuwe schoolfoto’s nodig heeft, bent u bij ’t Zuiden aan het juiste adres. ’t Zuiden is een ervaren fotografiebedrijf, gespecialiseerd in schoolfotografie. Met ruim 30 jaar ervaring, kunnen wij u helpen bij prachtige nieuwe schoolfoto’s. Wij werken uiterst met ervaren fotografen welke de perfecte schoolfoto’s kunnen leveren. Wilt u geen traditionele schoolfoto’s, maar een creatieve en unieke nieuwe schoolfoto? Dan is ’t Zuiden dé schoolfotograaf die u zoekt!

Unieke nieuwe schoolfoto

’t Zuiden staat bekend om de unieke schoolfotografie. Wij vinden het belangrijk om geen traditionele schoolfoto’s te leveren, maar juist originele schoolfoto’s. U kunt bij ons daarom altijd kiezen uit verschillende achtergronden, om zo een unieke schoolfoto te creëren. Bij ons krijgt u altijd creatieve foto’s met een frisse uitstraling. Een schoolfoto is een blijvende herinnering en des te leuker is het om hier een uniek exemplaar van te maken. Wij luisteren naar de wensen van zowel de school als de ouders. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief en prachtig resultaat. Een nieuwe schoolfoto om trots op te zijn!

Méér dan een nieuwe schoolfoto

U kunt er natuurlijk voor kiezen om een schoolfoto af te laten drukken, maar wist u dat er veel meer mogelijkheden zijn met de schoolfoto? Wat dacht ervan om de schoolfoto af te laten drukken op bijvoorbeeld mokken, canvasdoeken, bekers, hout, tassen, T-shirts, sleutelhangers, sieraden of print-to-plate? Zo kunt u nog gemakkelijker een blijvende herinnering creëren van de schoolfoto. Daarnaast kunnen ouders bij ons zelf de foto’s bestellen middels een inlogcode, zo heeft de school er geen omkijken meer naar. Is de ouder vergeten om de nieuwe schoolfoto te bestellen, of wil deze een extra exemplaar? Geen probleem! Bij ’t Zuiden kunnen de ouders altijd foto’s nabestellen. Extra handig is, dat ouders niet vastzitten aan een minimale afname of bestelverplichting. Zo kunnen ouders zelf beslissen of en wat ze willen bestellen.

Meer informatie?

Zijn uw schoolkinderen toe aan een nieuwe schoolfoto? Of wilt u graag meer informatie over ons bedrijf als schoolfotograaf? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Dit kan natuurlijk ook wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Wij kijken uit naar een positieve samenwerking en een prachtige nieuwe schoolfoto!

Maak een afspraak

Waarom ‘t Zuiden?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Aantrekkelijke pakketprijzen
  • Service

Vragen? Neem vrijblijvend contact op: