caqcqcqc

Schoolfotograaf basisschool

Bij een nieuw schooljaar, horen ook nieuwe schoolfoto’s. Bent u nog op zoek naar een originele schoolfotograaf voor uw basisschool? Dan is ’t Zuiden dé schoolfotograaf die u zoekt! Wij werken met ervaren fotografen en fotograferen altijd in een nieuwe stijl. U kent de standaard schoolfotografie in de traditionele setting. Dat doen wij niet meer! ’t Zuiden maakt creatieve foto’s met een frisse uitstraling en een moderne insteek. Dit doen wij door het gebruik van verschillende achtergronden, zodat er altijd een persoonlijke en originele foto ontstaat. Een schoolfoto is immers een belangrijke herinnering. Voor prachtige schoolfotografie moet u bij ’t Zuiden zijn!

Waarom kiezen voor ’t Zuiden?

Gespecialiseerd schoolfotograaf ’t Zuiden heeft al ruim 30 jaar ervaring in het vak. ’t Zuiden heeft als schoolfotograaf op de basisschool inmiddels zo’n enorme expertise opgebouwd dat we weten wat bevalt en wat niet. Juist daarom zijn wij met de tijd meegegroeid en zijn we niet stil blijven staan. Bij ons vindt u geen standaard schoolfoto’s zoals u die wellicht kent uit de jaren 90 en de 00’s’. Wij pakken het vernieuwend aan zorgen voor schoolfoto’s die er fris uitzien. Of het nu gaat om jaarboek foto’s, teamfoto’s, schoolpasfoto’s, klassenfoto’s, portretfoto’s of groepsfoto’s: ’t Zuiden maakt er iets moderns. Van. Met onze nieuwe schoolfotografie stijl zijn we tegenwoordig een erg populaire schoolfotograaf voor de basisschool. Het is leuk om de verraste gezichten en verhalen van ouders te horen die blij verrast zijn met de unieke schoolfoto’s van hun kinderen.

Wilt u als basisschool ook de kinderen en hun ouders blij verrassen met leuke, vernieuwende schoolfoto’s? Vraag dan gerust naar meer informatie over al onze fotomogelijkheden.

Digitaal (na)bestellen

Daarnaast kunnen de foto’s digitaal besteld en gedrukt worden, de ouders krijgen dan een eigen inlogcode waarmee ze zelf foto’s kunnen uitkiezen en bestellen. Zo heeft u als school er geen omkijken meer naar. Uniek bij ons is dat alle foto’s ook nabesteld kunnen worden. Erg fijn wanneer ouders later in het jaar toch besluiten om de foto’s of producten aan te schaffen. Wat extra leuk is, is dat de schoolfoto’s ook op verschillende producten gedrukt kunnen worden. Wat dacht u van fotopuzzels, sleutelhangers, T-shirts, mokken, muismatten, canvasdoeken, bekers, hout, tassen, sieraden en print-to-plate. Zo is een schoolfoto niet alleen praktisch, maar is het ook nog een leuke en tastbare herinnering voor u en uw kind!

Neem direct contact voor een schoolfotograaf basischool

Wilt u graag meer informatie over ons aanbod in schoolfotografie, wilt u ons graag boeken als schoolfotograaf of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en stralende schoolfotografie!

Maak een afspraak

Waarom ‘t Zuiden?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Aantrekkelijke pakketprijzen
  • Service

Vragen? Neem vrijblijvend contact op: