caqcqcqc

Schoolfotograaf gezocht?

Wordt er door het schoolbestuur nog naar een professionele schoolfotograaf gezocht voor de jaarlijkse schoolfoto’s? Maar lijkt het u eigen eigenlijk als deze foto’s eens wat afwijken van de standaard schoolfoto’s? Dat kan bij schoolfotograaf ’t Zuiden. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke fotografiemogelijkheden en de jaarlijkse schoolfoto is op wat kleur en achtergronden na niet geheel met de tijd meegegaan door de jaren heen. ’t Zuiden maakt daar echter verandering in. Lijkt het u wat om moderne en creatieve schoolfoto’s te laten maken van iedereen? Als er nog naar een schoolfotograaf werd gezocht, dan heeft u nu uw schoolfotograaf gevonden!

Wat is anders aan onze schoolfotografie?

Bij ’t Zuiden kunt u terecht voor diversen soorten schoolfotografie, denk daarbij aan: jaarboek foto’s, teamfoto’s, schoolpasfoto’s, klassenfoto’s, portretfoto’s en groepsfoto’s. Daarnaast kunnen de foto’s digitaal besteld en gedrukt worden. De ouders krijgen dan een eigen inlogcode waarmee ze zelf foto’s kunnen uitkiezen en bestellen. Zo heeft u er als school geen omkijken meer naar, wel zo fijn!

Uniek bij ons is dat alle foto’s ook nabesteld kunnen worden. Voor de ouder die vergeten is direct foto’s te bestellen of ze eerst niet mooi genoeg vond, maar zich later toch bedenkt, is dit ideaal. Naast deze service bieden we vele fotoafdruk-mogelijkheden. De foto’s kunnen op verschillende producten afgedrukt worden. Wat dacht u van fotopuzzels, sleutelhangers, T-shirts, mokken, muismatten, canvasdoeken, bekers, hout, tassen, sieraden en print-to-plates. Zo is een schoolfoto niet alleen praktisch, maar is het ook nog een leuke en tastbare herinnering voor u en uw kind!

Over t Zuiden

Met een passie voor schoolfotografie zijn wij ons bedrijf begonnen. Inmiddels hebben wij ruim 30 jaar gespecialiseerde ervaring in de schoolfotografie. Uiteraard werken wij alleen met ervaren fotografen om zo het beste resultaat te kunnen leveren. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk, daarom luisteren wij ook altijd naar de wensen van de school of de ouders. Zo kan er uit diverse achtergronden worden gekozen, zodat de schoolfoto een stuk persoonlijker wordt. Wanneer u graag unieke schoolfotografie wilt met een frisse uitstraling, bent u bij ’t Zuiden aan het juiste adres.

Schoolfotograaf gezocht? Neem contact op

Heeft u al enige tijd naar een schoolfotograaf gezocht? Het moge duidelijk zijn dat u met ’t Zuiden een schoolfotograaf gevonden heeft. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze schoolfotografie mag u altijd contact met ons opnemen. Via het contactformulier kunt u contact met ons openen voor een vrijblijvende offerte, boeking of meer informatie. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en veel lachende gezichten!

Maak een afspraak

Waarom ‘t Zuiden?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Aantrekkelijke pakketprijzen
  • Service

Vragen? Neem vrijblijvend contact op: