caqcqcqc

Schoolfotograaf voor kinderdagverblijf

Wilt u de kinderen bij u op het kinderdagverblijf mooi op de foto zetten? Voor originele en professionele individuele foto’s en groepsfoto’s kunt u schoolfotograaf ‘Zuiden vragen. Wij hebben al ervaring met werken als schoolfotograaf op een kinderdagverblijf. U mag van ons unieke settings verwachten met wisselende achtergronden. Wij doen aan ‘schoolfotografie nieuwe stijl’, wat inhoudt dat we de kinderen fotograferen zoals we ook zouden doen in een fotostudio. Dit resulteert in leuke, frisse en spontane foto’s van de kinderen. Wilt u ons als schoolfotograaf bij uw kinderdagverblijf boeken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Unieke schoolfotografie

’t Zuiden staat bekend om de unieke schoolfotografie. Wij vinden het belangrijk om geen traditionele schoolfoto’s te leveren, maar juist originele schoolfoto’s. Wij pakken het vernieuwend aan zorgen voor schoolfoto’s die er fris uitzien. Geen stoffige achtergronden, maar de mogelijkheid om van frisse achtergrond te wisselen. Zo is de schoolfoto gelijk een stukje persoonlijker!

Verder krijgt u bij ons altijd creatieve foto’s waarin spontaniteit te zien is. Een schoolfoto is een blijvende herinnering en des te leuker is het om hier een uniek exemplaar van te maken. Wij luisteren naar de wensen van zowel de school als de ouders. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief en prachtig resultaat. Een nieuwe schoolfoto om trots op te zijn!

Online foto’s bestellen en bekijken

Ook in ons bestelsysteem doen we het graag anders. Indien gewenst gaan alle bestellingen en betalingen rechtstreeks van ouder naar fotograaf. De favoriete foto’s kunnen ouders dan gewoon thuis achter de computer uitzoeken: online bestellen met een unieke inlogcode. De foto’s leveren we dan ook rechtstreeks aan de ouders. Erg gemakkelijk en het kinderdagverblijf heeft er geen omkijken meer naar!

Over ons

Met een passie voor schoolfotografie zijn wij ons bedrijf begonnen. Inmiddels hebben wij ruim 30 jaar gespecialiseerde ervaring in de schoolfotografie. Uiteraard werken wij alleen met ervaren fotografen om zo het beste resultaat te kunnen leveren. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk, daarom luisteren wij ook altijd naar de wensen van de school of de ouders. Zo kan er uit diverse achtergronden worden gekozen, zodat de schoolfoto een stuk persoonlijker wordt. Wanneer u graag unieke schoolfotografie wilt met een frisse uitstraling, bent u bij ’t Zuiden aan het juiste adres.

Schoolfotograaf voor kinderdagverblijf boeken?

Bent u enthousiast over de fotografeerstijl van ’t Zuiden? Neem dan gerust contact met ons op om ons als uw schoolfotograaf voor het kinderdagverblijf te boeken. U kunt gerust meer informatie opvragen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij toveren graag een oprechte lach op het gezicht van ieder kind!

Maak een afspraak

Waarom ‘t Zuiden?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Aantrekkelijke pakketprijzen
  • Service

Vragen? Neem vrijblijvend contact op: