caqcqcqc

Schoolfotograaf in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een moderne schoolfotograaf in Noord-Holland? ’t Zuiden is zeer ervaren in schoolfotografie en heeft zich hier zelfs volledig in gespecialiseerd. Al 30 jaar beoefenen wij het vak van schoolfotografie en we ontwikkelen onszelf nog steeds. Schoolfotografie gaat ook met de tijd mee bij ’t Zuiden. Door op creatieve wijze leuke schoolfoto’s te maken, proberen we de meerwaarde van de schoolfoto te verhogen. Ieder jaar komen kinderen op de foto en het is zonde als ze elk jaar statisch met eenzelfde achtergrond op de foto komen, toch? ’t Zuiden maakt van de schoolfoto een echt leuk eindresultaat waar u graag naar kijkt!

Creatieve schoolfotografie

Voor creatieve, nieuwe schoolfoto’s bent u bij ’t Zuiden helemaal aan het goede adres. Onze ervaren fotografen maken mooie en echte foto’s in een nieuw jasje. We hanteren een nieuwe stijl, zodat kind en ouder verrast worden door niet-traditionele schoolfoto’s. De schoolfoto’s van ’t Zuiden kennen een frisse uitstraling.

Wat extra leuk is, is dat de schoolfoto’s ook op verschillende producten gedrukt kunnen worden bij ‘t Zuiden. Ouders krijgen inlogcodes om digitaal de schoolfoto’s te bestellen. Hierbij kan direct gekozen worden voor een fotoafdruk op een product. Wat dacht u van fotopuzzels, sleutelhangers, t-shirts, mokken, muismatten, canvasdoeken, bekers, hout, tassen, sieraden en print-to-plate. Zo is een schoolfoto niet alleen praktisch, maar is het ook nog een leuke en tastbare herinnering voor ouder en kind!

Uniek bij ons is dat alle foto’s ook nabesteld kunnen worden. Erg fijn wanneer ouders later in het jaar toch besluiten om de foto’s of producten aan te schaffen.

Voor wie is onze schoolfotograaf in Noord-Holland?

Als schoolfotograaf in Noord-Holland zijn wij breed inzetbaar. Kinderen zijn kinderen en wij kunnen met elk kind voor de camera overweg. Wij hebben al ervaring met diverse:

Meer informatie

Is het weer bijna tijd voor een nieuwe schoolfoto en wilt u eens unieke en frisse schoolfoto’s laten schieten? Kies dan voor schoolfotografie van ’t Zuiden: dé schoolfotograaf in Noord-Holland die moderne schoolfoto’s maakt! Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Dit kan natuurlijk ook wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Wij kijken uit naar een positieve samenwerking en vele lachende gezichten!

Maak een afspraak

Waarom ‘t Zuiden?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Aantrekkelijke pakketprijzen
  • Service

Vragen? Neem vrijblijvend contact op: