caqcqcqc

Op zoek naar een schoolfotograaf?

Bij een nieuw schooljaar, horen ook nieuwe schoolfoto’s. Bent u nog op zoek naar een originele schoolfotograaf? Dan is ’t Zuiden dé schoolfotograaf die u zoekt! Wij werken met ervaren fotografen en fotograferen altijd in een nieuwe stijl. U kent vast wel de standaard schoolfotografie in de traditionele setting. Dat doen wij niet! ’t Zuiden maakt creatieve foto’s met een frisse uitstraling. Dit doen wij door het gebruik van verschillende achtergronden, zodat er altijd een persoonlijke en originele foto ontstaat. Een schoolfoto is immers een belangrijke herinnering! Voor prachtige schoolfotografie moet u bij ’t Zuiden zijn!

Professionele schoolfotograaf

Bij ’t Zuiden kunt u terecht voor diversen soorten schoolfotografie, denk daarbij aan: jaarboek foto’s, teamfoto’s, schoolpas, klassenfoto’s, portretfoto’s en groep foto’s. Daarnaast kunnen de foto’s digitaal besteld en gedrukt worden, de ouders krijgen dan een eigen inlogcode waarmee ze zelf foto’s kunnen uitkiezen en bestellen. Zo heeft u als school er geen omkijken meer naar. Uniek bij ons is dat alle foto’s ook nabesteld kunnen worden. Erg fijn wanneer ouders later in het jaar toch besluiten om de foto’s of producten aan te schaffen. Wat extra leuk is, is dat de schoolfoto’s ook op verschillende producten gedrukt kunnen worden. Wat dacht u van fotopuzzels, sleutelhangers, T-shirts, mokken, muismatten, canvasdoeken, bekers, hout, tassen, sieraden en print-to-plate. Zo is een schoolfoto niet alleen praktisch, maar is het ook nog een leuke en tastbare herinnering voor u en uw kind!

Meer over schoolfotograaf ‘t Zuiden

Met een passie voor schoolfotografie zijn wij ons bedrijf begonnen. Inmiddels hebben wij ruim 30 jaar gespecialiseerde ervaring in de schoolfotografie. Uiteraard werken wij alleen met ervaren fotografen om zo het beste resultaat te kunnen leveren. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk, daarom luisteren wij ook altijd naar de wensen van de school of de ouders. Zo kan er uit diverse achtergronden worden gekozen, zodat de schoolfoto een stuk persoonlijker wordt. Wanneer u graag unieke schoolfotografie wilt met een frisse uitstraling, bent u bij ’t Zuiden aan het juiste adres.

Maak vandaag nog een afspraak met schoolfotograaf ’t Zuiden

Wilt u graag meer informatie over ons aanbod in schoolfotografie, wilt u ons graag boeken als schoolfotograaf of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en stralende schoolfotografie!

Maak een afspraak

Waarom ‘t Zuiden?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Aantrekkelijke pakketprijzen
  • Service

Vragen? Neem vrijblijvend contact op: