caqcqcqc

Schoolfotografie

Ieder nieuw schooljaar worden er weer nieuwe schoolfoto’s gemaakt. Voor diverse soorten schoolfotografie kunt u bij ’t Zuiden Schoolfotografie terecht. Ons team bestaat uit ervaren fotografen en wij fotograferen altijd in een nieuwe stijl. Foto’s maken in traditionele setting? Daar doen wij niet aan. Wij maken creatieve foto’s met een unieke uitstraling. U kunt kiezen voor verschillende achtergronden en poses. Vooraf komen we langs om kennis te maken en de school te bekijken. Tijdens dit bezoek bespreken we meteen uw wensen en gaan we op zoek naar een geschikte locatie voor de schoolfoto’s.

Eindeloze mogelijkheden

’t Zuiden Schoolfotografie verzorgt schoolfoto’s voor kinderdagverblijven, basisscholen en het voortgezet onderwijs. Wij maken niet alleen maar portretfoto’s, maar ook vrije opnames zodat de foto’s net weer even anders zijn. Wensen zijn anders, dat weten we als geen ander. Gelukkig bieden wij een scala van mogelijkheden om kinderen op de schoolfoto te zetten. We richten de beschikbare ruimte in als een professionele fotostudio. Alles verloopt in een ontspannen sfeer en dat is altijd goed terug te zien in de foto’s.

Leuke extra’s

Voor diverse soorten schoolfotografie kunt u bij ons terecht. Hierbij is te denken aan jaarboek foto’s, teamfoto’s, schoolpas, klassenfoto’s, portretfoto’s en groep foto’s. De foto’s kunnen digitaal besteld en gedrukt worden. Ouders ontvangen een eigen inlogcode. Extra leuk is dat de schoolfoto’s op verschillende producten afgedrukt kunnen worden. Voorbeelden zijn sleutelhangers, mokken, canvasdoeken, sleutelhangers, fotopuzzels, bekers, hout, sieraden en tassen. Op deze manier maakt u er een tastbare herinnering van.

Waarom kiezen voor onze schoolfotografie?

  • Foto’s maken op een prettige, vernieuwende en ongedwongen manier
  • Karaktervolle en eigentijdse fotografie
  • Ruime keuze in achtergronden en thema’s
  • Keuze uit diverse formaten afdrukken, maar ook uit leuke foto-fun producten voor ouders en school (fotopuzzels, muismat, mok, sleutelhanger, t-shirt etc)
  • Geen bestelverplichting of minimale afname
  • Ouders kunnen direct online nabestellen, geen extra werk

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met een passie voor schoolfotografie zijn wij ons bedrijf begonnen. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring in de schoolfotografie. Uiteraard werken wij alleen met ervaren fotografen om zo het beste resultaat te kunnen leveren. Uw wensen stellen we altijd centraal. Voor unieke schoolfoto’s met een frisse uitstraling bent u bij ons aan het juiste adres. ’t Zuiden levert een uitstekende kwaliteit schoolfoto’s tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wilt u meer informatie over deze manier van schoolfotografie? Bijna alles is mogelijk, vraag ernaar op 0165-365 998 , maak online een afspraak of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Maak een afspraak

Waarom ‘t Zuiden?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Aantrekkelijke pakketprijzen
  • Service

Vragen? Neem vrijblijvend contact op: